.

GreenFox renoveert TL armaturen bij HACO

19 juli 2012

DELFT – HACO Delft heeft een breed assortiment om de woon-, slaap- of eetkamer volledig mee in te richten. De klant kan in de 1500 vierkante meter tellende woonwinkel op Meubelboulevard Leeuwenstein voor een leuk bedrag altijd wel iets vinden dat perfect in de woning past.

Eigenaresse Michèle Lancée is een kleindochter de oprichter van HACO, waarvan in Nederland inmiddels 23 vestigingen zijn. De Delftse HACO begon ooit in de Choorstraat, maar verhuisde vijftien jaar geleden naar Leeuwenstein 13. “We proberen hier voor weinig geld leuke kwaliteit in te kopen. We letten goed op de prijs”, vertelt ze.

De meubels en woonaccessoires bij HACO zijn voor een leuke prijs verkrijgbaar. HACO maakt gebruik van een groot centraal magazijn in De Lier. “We kunnen hierdoor snel uit onze eigen voorraad leveren. Ons eigen team kan bovendien – indien gewenst – de meubels bezorgen en/of monteren.” Het personeel van HACO is volgens Michèle dagelijks bezig met de aankleding in hun winkel. Hierdoor ademt de winkel een prettige en warme sfeer uit waar veel klanten zich al jaren op hun gemak voelen.

GreenFox

Anderhalve maand geleden ging HACO in zee met Greenfox. Dit bedrijf zorgde ervoor dat alle 110 oude tl-buizen zijn vervangen door nieuwe, duurzame en energiebesparende lampen. “Zo besparen we vijftig procent op onze energiekosten”, weet de eigenaresse. Renzo Deurloo van Greenfox benadrukt dat de lampen van zijn bedrijf geld besparen, de C02-uitstoot reduceren en dus goed voor het milieu zijn. “We laten de lampen vervangen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”, geeft Deurloo aan. Volgens hem is de investering in nieuwe Greenfox-lampen binnen anderhalf jaar terugverdiend.

Zie voor meer informatie de website www.haco.nu, bel naar telefoonnummer 015 – 2850601 of kom langs in de winkel aan de Leeuwenstein 13.

HACO Delft