.

Geen verrassing voor GreenFox

2 december 2014

greenfox-news-item-psonederlandGreenFox heeft begin 2014 het certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) trede 3 behaald. Voor GreenFox was het redelijk eenvoudig om te voldoen aan de criteria aangezien ze al jaren een succesvol werkgelegenheidstraject zijn. Zo zijn ze bekroond als meest succesvolle werkgelegenheidstraject in de regio Utrecht, wonnen ze de FD Gazelle Award en zijn ze onlangs benoemd als het Slimste Bedrijf van Nederland. GreenFox werkt succesvol samen met ruim 20 sociale werkplaatsen en enkele werkgeversservicepunten.

Inmiddels 5 jaar geleden heeft GreenFox een methodiek ontwikkeld om bestaande verlichting te renoveren zodat het 40% zuiniger is in gebruik. Dit doen zij onder andere voor Amsterdam RAI, Rijksgebouwendienst, Eneco, TNO, ABN AMRO, ING Real Estate, BAM en ruim 20 gemeenten. De werkzaamheden worden zo ingericht dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen excelleren in hun kwaliteit. Bij GreenFox geloven ze dat iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt heeft. Door middel van de juiste begeleiding en training proberen ze optimaal de specifieke kwaliteiten van de medewerkers te benutten.

Het was dan ook geen verrassing dat GreenFox ruimschoots voldeed aan trede 3 van de PSO Ladder. “Volgens mij overtroffen we de eisen van trede 3 met een factor 4. Dat maakt ons bijzonder populair bij grote gemeenten en sociale werkvoorzieningen maar ook bij bedrijven. Door onze ervaring helpen wij steeds vaker andere organisatie om de specifieke kwaliteiten van de doelgroep optimaal te benutten. Iedereen heeft een afstand en daardoor automatisch voorsprong op de arbeidsmarkt. Wij proberen de werkzaamheden zo te creëren dat iemand zijn beperking juist zijn specialiteit kan worden.” aldus Renzo Deurloo van GreenFox.

Ook op een sociale manier besparen op energiekosten?
Gratis verlichtingsscan aanvragen bij GreenFox »