.

Directeur Klimaat en Luchtkwaliteit (VROM) op werkbezoek

5 augustus 2010

Op 5 augustus bracht Mariëtte van Empel, Directeur Klimaat en Luchtkwaliteit van het Ministerie van VROM, een werkbezoek aan sociale werkvoorziening de Haeghe Groep. Vol belangstelling liet zij zich informeren over het GreenFox-concept waarin energiebesparen, CO2-reductie en het betrekken van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in één project bij elkaar komen.

Bij dit werkbezoek was niet alleen de directie van de Haeghe Groep, maar ook Agentschap NL, de Rijksgebouwendienst, installatiebedrijf BAM en het Intern Dienstencentrum van de Gemeente Den Haag aanwezig. Na een korte uitleg over het concept en een interactieve discussie over diverse aspecten van de renovatiemethode, werd een bezoek gebracht aan de werkplaats.

Toen mevrouw Van Empel zelf de laatste hand legde aan een gerenoveerde armatuur, ging bij haar het licht aan: “Het GreenFox-concept is zeer inventief in zijn eenvoud. Dit is nu bij uitstek een voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zoals we dat graag vanuit VROM zien, ” aldus de Directeur Klimaat en Luchtkwaliteit van het betreffende Ministerie. En dat vinden wij een uitspraak om trots op te zijn!

Directeur VROM op bezoek bij GreenFox