.

Verlichting renoveren

Verlichting renoveren: lagere energiekosten

GreenFox heeft 5 jaar geleden een methodiek ontwikkeld in samenwerking met Osram om bestaande verlichting te renoveren in plaats van te vervangen.

Energiezuinige verlichting zorgt voor lage energiekosten en een lagere Co2 uitstoot. Door uw huidige armatuur te renoveren in plaats van te vervangen blijft de investering laag maar realiseer je wel dezelfde gewenste energiebesparing. Voor gemiddeld een derde van de prijs ten opzichte van het plaatsen van een nieuw armatuur/ maken wij uw bestaande verlichting net zo zuinig in gebruik. De investering is dan ook snel terugverdient, gemiddeld tussen de 2 a 3 jaar. De garantie en kwaliteit van een gerenoveerd armatuur door GreenFox is gelijkwaardig met een nieuw armatuur. Daarnaast laten wij de werkzaamheden uitvoeren door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt onder onze begeleiding.

De GreenFox methodiek:  

Het renoveren van bestaande verlichting.

GreenFox heeft 5 jaar geleden in samenwerking met Osram en AgentschapNL(nu RVO) een methodiek ontwikkeld om bestaande verlichting te renoveren zodat deze zuiniger is in gebruik. De GreenFox-methodiek is inmiddels een volwaardig alternatief voor nieuwe energiezuinige verlichting. In 2013 hebben wij de gerenommeerde GreenLight Award gewonnen voor het renoveren van verlichting. GreenFox heeft met deze innovatie diverse gerenommeerde partijen als klant zoals ABN AMRO, Amsterdam RAI, TNO, Pepsi, IBM, BAM, Unilever, Rijksgebouwendienst, etc. Allemaal ambassadeurs van de GreenFox-methodiek, het renoveren van bestaande verlichting.

Waarom kiezen voor renoveren?

Het voordeel van renoveren is dat het gemiddeld een derde van de prijs is ten opzichte van nieuwe energiezuinige verlichting. Dezelfde uitkomst als nieuwe energiezuinige verlichting maar met een minimale impact op het milieu. Door uw verlichting te renoveren vervangt u slechts een klein deel van uw bestaande armatuur, namelijk de elektronica en de lamp. U ontvangt dezelfde garanties op een omgebouwd armatuur als op een nieuw armatuur, 5 jaar garantie op de electronica, 3 jaar garantie op de lamp en 1 jaar garantie op het geheel. Het renoveren van uw verlichting heeft dus dezelfde garanties als nieuwe energiezuinige verlichting.

De aandachtspunten bij renoveren

Let goed op! Onze methodiek is in samenwerking met Osramhttp://www.osram.nl/osram_bx/nl/, Agentschap NL, Dekra/Kema en Laborelec uitvoerig getest en voldoet aan alle eisen. De GreenFox-methodiek voor het renoveren van verlichting is vastgelegd en voldoet aan strenge eisen.

Het renoveren van verlichting is relatief eenvoudig echter u moet voldoen aan vergelijkbare richtlijnen als producenten van nieuwe energiezuinige armaturen. Zo moet er opnieuw garanties worden aangevraagd en moet het armatuur opnieuw worden voorzien van een CE-certificering. Pas dan is degene die de werkzaamheden uitvoert ook aansprakelijk in plaats van u. GreenFox zorgt dat alle door ons gerenoveerde armaturen opnieuw worden voorzien van een CE-certificering en garantie.

Renoveren van verlichting in de praktijk

De werkzaamheden voor het renoveren van uw verlichting gebeuren op locatie. De werkzaamheden zorgen voor minimale overlast en zullen duidelijk worden gecommuniceerd met uw collega’s. GreenFox werkt samen met 20 sociale werkplaatsen door heel Nederland. Wij leiden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op om de werkzaamheden onder onze begeleiding uit te laten voeren. Met onze methodiek zijn wij bekroond als meest succesvolle werkgelegenheidstraject van de regio Utrecht.

Referenties renoveren verlichting

Gezien de strenge eisen die er zijn gesteld aan de GreenFox-methodiek voor het renoveren van bestaande verlichting kiezen gerenommeerde partijen voor GreenFox.

Wij zijn trots op onze referenties en de vele ambassadeurs van de GreenFox-methodiek zoals;

Amsterdam RAI, Unilever, Pepsi, IBM, TNO, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijksgebouwendienst, Haags Gemeente Museum,Gemeente Den Haag, Gemeente Amsterdam, Gemeente Eindhoven, Gemeente Utrecht, Gemeente Rotterdam, Gemeente Dordrecht, Gemeente Lelystand, Gemeente Nijmegen, Gemeente Breda, Gemeente Leeuwarden, Kunsthal, Blijdorp, ABN AMRO, ING Real Estate, MVGM, Blokker, Bouwmaat, J-Club, Eigen Haard, Cofely, Imtech, CJIB, etc.

Ook weten of het renoveren van bestaande verlichting voor u interessant is dan kunt u een gratis verlichtingsscan aanvragen.
Benieuwd wat u kunt besparen?
Gratis verlichtingsscan aanvragen »

Naar de homepage Bel 070 – 82 00 521