.

Duurzame verlichting

Energie kosten besparen met duurzame verlichting

Kiest u voor GreenFox dan kiest u voor duurzaam.
GreenFox renoveert bestaande verlichting zodat deze zuiniger is in gebruik. Energiezuinige verlichting zorgt voor lage energiekosten en een lage Co2 uitstoot. Door uw huidige armatuur/ lichtbak te renoveren in plaats van te vervangen blijft de investering laag hoewel de energiebesparing gelijk is. Voor gemiddeld een derde van de prijs ten opzichte van het plaatsen van een nieuw armatuur/lichtbak maken wij uw bestaande verlichting net zo zuinig in gebruik. De investering is dan ook sneller terugverdient, gemiddeld tussen de 2 a 3 jaar. De garantie en kwaliteit van een gerenoveerd armatuur door GreenFox is gelijkwaardig met een nieuw armatuur.

Garantie

De verlichtingsoplossingen die GreenFox levert op basis van de Osram producten verbinden zuinigheid en creativiteit tot een onovertrefbare eenheid. Osram geeft op de projecten van GreenFox 5 jaar garantie op de elektronica en 3 jaar op de lampen. Dit is vergelijkbaar met de aanschaf van een nieuw armatuur/lichtbak. Verder voldoet GreenFox aan de veiligheidseisen van de Dekra (Kema) en zijn er geaccrediteerde metingen verricht op onze armaturen door Laborelec.

Werkwijze

Verlichting is maatwerk en daarom komen wij bij u op locatie uw huidige verlichting inventariseren. Hier zijn geen kosten aan verbonden en na afloop ontvangt u van ons een verlichtingsscan. In deze verlichtingsscan treft u een overzicht aan van uw huidige verlichting, Co2 uitstoot en kosten opgenomen en afgezet tegen uw toekomstige verbruik, Co2 uitstoot en kosten. Daarnaast de investering en terugverdientijd en eventueel de mogelijkheid om het zonder investering uit te voeren. ABN AMRO verzorgt de 100% financiering van de investering en de terugbetaling hiervan gebeurd uit een gereserveerd deel van de energiebesparing. GreenFox zal uw verlichting ombouwen in plaats van vervangen.

Uitvoering

GreenFox heeft MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, als basis door heel de onderneming. Dit ziet u overal in terug maar met name in de uitvoering. De werkzaamheden vinden plaats door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt van uw lokale sociale werkplaats. Dit gebeurt onder begeleiding van een GreenFox installateur of Cofely, de grootste technisch dienstverlener van Nederland. In kleine teams wordt op locatie de bestaande verlichting omgebouwd. De overlast is minimaal en onze klanten zijn bijzonder positief over de werkwijze, zie ook onze nieuwsitems. Na oplevering ontvangt u van ons een Co2 besparingscertificaat en nemen wij met u alle werkzaamheden door voor eventuele verbeteringen.

Social Return

In Nederland hebben personen aan de onderkant van de arbeidsmarkt het steeds zwaarder. GreenFox investeert in het opleiden van mensen die wat verder van de arbeidsmarkt staan. Medewerkers van sociale werkplaatsen worden door ons getraind om de werkzaamheden vakkundig uit te kunnen voeren. GreenFox heeft met deze methode een prijs gewonnen voor het meest succesvolle werkgelegenheidstraject.

Labelsprong

Bij een gemiddeld kantoorgebouw is 25% van het energieverbruik afkomstig van TL verlichting. Door deze oude verlichting aan te laten passen door GreenFox kan vaak een labelsprong worden gerealiseerd. Een nieuw EPA-U label behoort vaak tot de mogelijkheden. Goed voor het milieu én goed voor de rekening van de exploitant van het gebouw.

Benieuwd wat u kunt besparen met duurzame verlichting?
Gratis verlichtingsscan aanvragen bij GreenFox »

Naar de homepage Bel 070 – 82 00 521