.

Openbare gebouwen

Kosten besparen in openbare gebouwen met duurzame verlichting

Gemiddelde besparingen voor openbare gebouwen lopen sterk uiteen aangezien de wensen zeer specifiek zijn. Een vrijblijvende inventarisatie kan u een exact beeld geven van de mogelijkheden. Aan deze inventarisatie zijn geen kosten verbonden.

Benieuwd wat uw gebouw kan besparen?
Gratis verlichtingsscan aanvragen »

 
Gemeentemuseum_Den_Haag_buiten_vijver

Voorbeeld
Haags Gemeente Museum

Bijzondere klus voor medewerkers Haeghe Groep
Wethouder Henk Kool (Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie) bedankt werknemers van de Haeghe Groep voor hun deelname aan een bijzonder project in het Haags Gemeentemuseum (zie foto).

gemeente_museum
Een groep werknemers van de Haeghe Groep heeft het museum voorzien van speciale energiezuinige verlichting. In samenwerking met de firma GreenFox (een bedrijf gespecialiseerd in het energiezuinig maken van verlichting) zijn de bestaande TL armaturen in het museum omgebouwd tot energiezuinige (T5) verlichting. Hiermee bespaart het gemeentemuseum 82 Ton Co2 per jaar en wordt de energierekening met meer dan de helft verlaagd. In totaal zijn zevenhonderd armaturen omgebouwd.

De Haeghe Groep begeleidt mensen met een beperking met het doorstromen naar een reguliere baan. Het is voor het eerst dat werknemers van de Haeghe Groep op deze manier ‘buiten de deur’ hebben gewerkt. Speciaal voor de gelegenheid is het team medewerkers omgedoopt tot het GreenTeam.

Het project past goed binnen de ‘groene visie’ van de gemeente Den Haag. Daarin staat dat de gemeente zo bewust mogelijk om wil gaan met het gebruik en verbruik van middelen en hulpstoffen. Ook wordt ernaar gestreefd de energieconsumptie drastische te verlagen. De medewerkers van de Haeghe Groep gaan binnenkort soortgelijke projecten uitvoeren bij zowel overheids- als particuliere bedrijven.

Bekijk onderstaande video over de montageafdeling van Haeghe Groep en de werkzaamheden bij het Haags gemeentemuseum.

Overige referenties
logo_kunsthal 75c19560623665a50859ae40d8afd93clogo02logoBlijdorp-300x144scheveningen logo_hetmuziektheater_red

Naar de homepage Bel 070 – 82 00 521